Πρόταση για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση από τον Τζιτζικώστα

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή το θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, εξαπέλυσε, με δηλώσεις του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΔΣ του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θ. Κυραϊλίδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτών Φροντιστών Αττικής Γ. Βαφειδάκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση για το θέμα τη Δευτέρα στη ΝΔ, ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να την καταθέσει ως τροπολογία στη Βουλή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε καταστροφική την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της φορολόγησης της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Είπε ότι πρέπει άμεσα να αλλάξει και πως δεν είναι δυνατόν να φορολογείται η μέση ελληνική οικογένεια και για τα ιδιωτικά σχολεία και για τα φροντιστήρια, σε ένα καθεστώς εκπαίδευσης που νοσεί έτσι κι αλλιώς.

«Εμείς θέλουμε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα προσωπικά να υλοποιήσει τη δέσμευσή του. Να αποσύρει αυτή την παράλογη πολιτική γύρω από την υπερφορολόγηση της εκπαίδευσης», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Διαβάστε επίσης:

Ομοφωνία στην ΚΕΦΕ για τα διαδικαστικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ