Προσέγγιση ΔΗΜΑΡ και με Πεταλωτή

Προσέγγιση ΔΗΜΑΡ και με Πεταλωτή

 

Oι εξελίξεις στη Συρία, οι κινητοποιήσεις  των εκπαιδευτικών, η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, οι ενέργειες για τη συγκρότηση της Δημόσιας Τηλεόρασης καθώς και οι επαφές του Φώτη Κουβέλη και στελεχών του κόμματος με κινήσεις και προσωπικότητες για την συγκρότηση του λεγόμενου “τρίτου πόλου” ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. για τη συνάντηση που είχε την Τρίτη το απόγευμα με τον Χάρη Καστανίδη και τις επαφές κομματικών στελεχών στη Θράκη με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, έγινε σε θετικό κλίμα. Ορισμένα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής επεσήμαναν την ανάγκη, οι επαφές για την συγκρότηση μιας Συμπαράταξης της Κεντροαριστεράς να μην είναι επιλεκτική ως προς τα πρόσωπα και να είναι ανοιχτή με όσους ενδιαφέρονται για το εγχείρημα αυτό.

Ο κ. Κουβέλης είπε ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν θα δίνουν το “παρών” σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης όσο εκκρεμεί στη Βουλή η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το κόμαμ για την ακύρωση της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ.

 

Αναφορικά με την κινητικότητα, διαπιστώθηκε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο και ακολουθεί την “ιδεοληπτική αντίληψη της τρόικας”. Τέλος, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, η ΔΗΜΑΡ .

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ