Προανακριτική: Το παρασκήνιο της εμφάνισης του “Σαράφη” στη ΓΑΔΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες για το παρασκήνιο της εμφάνισης του προστατευόμενου μάρτυρα “Μάξιμου Σαράφη” στη ΓΑΔΑ, το απόγευμα της Παρασκευής, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis επικοινώνησε αρχικά τηλεφωνικά με τον χειριστή αξιωματικό του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων, περίπου στις 17:30. Έδωσαν ραντεβού και 15 λεπτά πριν τις 19:00, ο “Μάξιμος Σαράφης” εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, με λίγο αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Προς το παρόν, ο μάρτυρας παραμένει σε ειδικό χώρο στο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων.

Την ίδια στιγμή, ενημερωνόταν για τις εξελίξεις και ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, ο οποίος έδωσε εντολή για την εκτέλεση του εντάλματος βίαιης προσαγωγής του “Σαράφη”, ο οποίος την περασμένη Τρίτη δεν εμφανίστηκε ενώπιον των μελών της επιτροπής για να καταθέσει. Λόγω της ημέρας και της ώρας, τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής είχαν αποχωρήσει, ως εκ τούτου, ορίστηκε ότι ο μάρτυρας θα καταθέσει στις 16:00, τη Δευτέρα. Νωρίτερα, στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας θα συνεδριάσει εκτάκτως η προανακριτική επιτροπή για τον τρόπο εξέτασης του προστατευόμενου μάρτυρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ