Προανακριτική: “Η κατάθεση Καλογρίτσα αποδόθηκε αυτούσια” – Τι απάντησε ο Κελέτσης στην Τζάκρη για τα πρακτικά

Στην καταγγελία της Θεοδώρας Τζάκρη ότι διεγράφησαν παρεμβάσεις βουλευτών από τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, απάντησε ο Στ. Κελέτσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η κατάθεση του μάρτυρα (Χρ. Καλογρίτσα) αποδόθηκε “αυτούσια”.

Σημειώνεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι “στα πρακτικά δεν υπάρχουν οι παρεμβάσεις των βουλευτών – μελών της ΝΔ στην προανακριτική προς τον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα”. Πρόσθεσε δε, ότι θα ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο, ενώ έκανε λόγο για “κοπτοραπτική” και “κολάζ στις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής και στις καταθέσεις των μαρτύρων”.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Στ. Κελέτσης τόνισε ότι ως πρόεδρος της επιτροπής τηρεί τον κανονισμό, ότι δεν διεγράφη τίποτα από την κατάθεση του μάρτυρα και ότι το μόνο που διεγράφη ήταν συγκεκριμένη αναφορά για την υγεία βουλευτή, που το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως προσωπικό δεδομένο. Αύριο, πρόσθεσε, θα ζητήσω από τα κόμματα να ορίσουν εκπρόσωπό τους για να συγκρίνουν απομαγνητοφώνηση και πρακτικά.

Σημείωσε επίσης ότι όταν “πετάγονται” βουλευτές, αυτό δεν καταγράφεται. Αυθαίρετες παρεμβολές, φωνές, φασαρίες και ύβρεις δεν καταγράφονται είπε ο κ. Κελέτσης, επισημαίνοντας ότι η κατάθεση του μάρτυρα έχει αποδοθεί αυτούσια.

Σημειώνεται ότι αύριο, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει καλέσει για εξέταση τον δημοσιογράφο Δ. Βερύκιο, πρώην μέλος του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, επί ιδιοκτησίας Δ. Κοντομηνά.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.