Πότε θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία για το δασικό νομοσχέδιο

Στις 5 Αυγούστου η ονομαστική ψηφοφορία επί των ρυθμίσεων του δασικού νομοσχεδίου, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πότε θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία για το δασικό νομοσχέδιο

Πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία, η οποία ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Αυγούστου, στις 19:00, επί του άρθρου 36 του δασικού νομοσχεδίου και της τροπολογίας που αφορά παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, το άρθρο 36 αφορά στις τουριστικές εγκαταστάσεις, λατομεία και μεταλλεία που «εξαιρούνται από την απαγόρευση υπαγωγής στις περιπτώσεις αυθαιρέτων κτιρίων από τη διαδικασία αδειοδότησης δόμησης κτιριακών εγκαταστάσεων» καθώς και ρυθμίσεις για τους υποψήφιους Ενεργειακούς Επιθεωρητές Δόμησης και τη συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Η τροπολογία προβλέπει, κατ’ εξαίρεση, επιτρεπτές επεµβάσεις στα δάση, τις δασικές και τις δηµόσιες χορτολιβαδικές και βραχώδεις εκτάσεις, για λόγους δηµοσίου συµφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα αντιπαράθεση Άδωνι-Βούτση

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.