Πολυτεχνείο-Παφίλης: Ήταν επίθεση αλήτικου χαρακτήρα – Τι καταγγέλλει

«Επίθεση αλήτικου χαρακτήρα από την αστυνομία» δέχθηκε, όπως καταγγέλλει, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης κατά τη διάρκεια της έντασης με την ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία του κόμματος για το Πολυτεχνείο. Μάλιστα, ο κ. Παφίλης παρουσιάστηκε ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων με σκισμένο πουκάμισο.

«Ήταν επίθεση στους βουλευτές, σε μένα και σε άλλους, ενώ προσπάθησαν να απωθήσουν και τον Δημήτρη Κουτσούμπα», είπε ακόμη ο κ. Παφίλης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του γ.γ. του ΚΚΕ στην προσπάθεια τους αμφότεροι να σταματήσουν τις προσαγωγές. Για να σπεύσει στη συνέχεια να επιτεθεί στην Κυβέρνηση. «Αν νομίζει ότι επιβάλει σιγή νεκροταφείου, είναι βαθιά νυχτωμένη και γελασμένη, δεν μασάμε», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε περάσει και χειρότερα. Είμαστε 100 χρόνια που παλεύουμε».

Ο κ. Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ.Οικονόμου καταγγέλλοντας τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων. 

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ