Πολιτικές “παρενέργειες” από τη δήλωση Καρανίκα για τη δοκιμή ναρκωτικών: Πυρά από τη ΝΔ και «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα σε εκπομπή του Alpha ότι έχει δοκιμάσει «σκληρά ναρκωτικά» προκάλεσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πολιτικές “παρενέργειες”. Πυρά από τη Νέα Δημοκρατία και ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο.

«Σαν παρέα κάτσαμε και το κουβεντιάσαμε, οργανωμένα παιδιά στην Αριστερά ήμασταν είπαμε να κάνουμε μία δοκιμή να δούμε και από κει να μιλάμε στον κόσμο», δήλωσε ο κ. Καρανίκας και πρόσθεσε: «Το κάναμε, δεν είχαμε κάτι να φοβηθούμε, το κάναμε με έναν τρόπο με έναν επιστημονικό τρόπο που ήταν γιατρός».

Σε τοποθέτησή του στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης καυτηρίασε το θέμα και υποστήριξε: «Ο πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού γυρίζει και λέει ότι έκανε ηρωίνη και κοκαΐνη για να δοκιμάσει ως αριστερός. Τι κάνετε εκεί στην Αριστερά;».

Και αυτά τη στιγμή που αξιωματούχους του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Πριν λίγες μέρες ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε στη Βουλή ότι το έργο που έφερε εις πέρας ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Η προσωπική του ζωή δεν μας αφορά. Ούτε και το συνεχιζόμενο και με δική του ευθύνη αυτή τη φορά σίριαλ δολοφονίας χαρακτήρα από μέρους ΜΜΕ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ