“Πόλεμος” Καμμένου- Μπαλαούρα: Τα “βέλη” που εξαπέλυσαν εκατέρωθεν για το Σκοπιανό- ΒΙΝΤΕΟ

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα και του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου, με αφορμή το Σκοπιανό.

Ο Μάκης Μπαλαούρας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑϊ, δήλωσε ότι «η δήλωση που έκανα και ερέθισε τον κ. Καμμένο, είπα ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τη συμφωνία. Είπα για σεβασμό στην απόφαση” ενώ συμπλήρωσε “ο Δημήτρης Καμμένος έχει κάνει και άλλες φορές δηλώσεις που έχουν προκαλέσει προβλήματα μεταξύ των δύο κομμάτων. Τώρα ήταν τελείως άδικη η επίθεση, όχι μόνο σε μένα, είπα το αυτονόητο, ούτε επίθεση έκανα, μίλησα για σεβασμό, αλλά κάνει δηλώσεις και για κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παπαδημούλης. ο οποίος επίσης δεν είπε κάτι προσβλητικό. Ήταν βαρύτατη κατηγορία (σ.σ. για πολιτικό χαφιεδισμό). Βεβαίως έκανε καλά ο Παπαδημούλης».

“Η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, πολλοί βουλευτές τους είναι εργατικοί, διαβασμένοι, ενημερωμένοι, υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις. Δεν θα πω ποιοι είναι οι εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στις συζητήσεις στη Βουλή. Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση, αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα, προσπαθήσαμε και είχαμε βρει τρόπο επικοινωνίας και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα” δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι «εγώ αντέδρασα… είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας για το πως θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν ο κ. Παπαδόπουλος να έχει το θράσος να πιάσει στο στόμα του τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και να του πει να παραιτηθεί; Για συνέλθετε λιγάκι κ. Παπαδόπουλε! Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Σε μια συνεργασία υπάρχει ισορροπία. Σε μια συνεργασία δεν λέει ο ένας στον άλλον τι να κάνει, τι κάνει λάθος και να τον μαλώνει. Είναι συνεργασία μεταξύ ίσων. Όχι μεταξύ του καλού και του κακού. Εκτός αν έχει μια μεγάλη χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία. Έχει μια κρυφή χαρά και δεν ξέρει πως να την κρύψει και αυτός. Αφού είναι λάθος οι προηγούμενοι, γιατί ο κ. Μπαλαούρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνεχίσει το λάθος;» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν συμφωνούν «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στην Ευρωβουλή. Συμφωνούν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ με το φακέλωμα; Ο κ. Παπαδημούλης θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες; Σε ποιους μας “έδωσε”; Σε τίποτα Γερμανούς καλά παιδιά;».

“Ο όρος Μακεδονία δεν περνάει. Όποιος φέρει το όνομα και θα καταστραφεί πολιτικά. Να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων, όχι, όμως, με μεγαλύτερο λάθος» συμπλήρωσε. «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Πάνος Καμμένος, ο Δημήτρης Καμμένος και άλλοι βουλευές να κάνουμε πίσω σε ό,τι έχουμε συμφωνήσει. Είναι σαφής η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ. Εγώ θα πειθαρχήσω στα πιστεύω μου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ