“Πόλεμος για τους μετανάστες”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrogreece κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα, δήλωσε τα ακόλουθα:

 

“Κάτι πρέπει να γίνει με τους μετανάστες, γιατί πλησιάζει προεκλογικός πόλεμος”, ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν από το στόμα του γαλάζιου στελέχους . 

“Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για τη δημιουργία κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών, χωρίς να ρωτήσει κανέναν ούτε καν τις τοπικές διοικήσεις,  αν θέλουν ή όχι. Μία πιο φιλική προσέγγιση ίσως να είχε ηπιότερες αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους άρχοντες των περιοχών, που έχει προτείνει με το έτσι θέλω ο κ. Χρυσοχοίδης” υποστήριξε το κορυφαίο στέλεχος. 

Και συνεχίζει λέγοντας, “χαρακτηριστική είναι η αντίδραση των κατοίκων της Κοζάνης, οι οποίοι θεωρούν απάνθρωπη την κράτηση των μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και ζητούν να πάρουν ο καθένας από ένα μετανάστη στο σπίτι του, για να τους κάνει όλες τις δουλειές τζάμπα”. “Ο κόσμος γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι κινήσεις γίνονται για προεκλογικούς λόγους , δεν είναι χαζός. Ωστόσο πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους μετανάστες δίκαια γιατί και αυτοί παραμυθιάζονται από τους υποβολείς, που τους πείθουν να έρθουν στην χώρα μας για τρία-τέσσερα χρόνια να βρουν την οποιαδήποτε δουλειά και μετά να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους με λεφτά. Τους πωλητές ελπίδας, δηλαδή…” κλείνει.   Πηγή: metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ