Πολάκης και Σπανάκης: Τσακωμός στη βουλή για το καφενείο του Μοσχάτου

Περί καφενείου… η συζήτηση στη βουλή που έχει ως αντικείμενο, επισήμως, την πρόταση της προανακριτικής επιτροπής για την παραπομπή η μη, του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Για την ακρίβεια, ο καβγάς έγινε για το καφενείο όπου συχνάζουν τόσο ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στο Μοσχάτο.

Ο Βασίλης Σπανάκης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μοσχάτο, ο Κρητικός Παύλος Πολάκης κατοικεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και φαίνεται ότι τους δρόμους τους ενώνει το Double Café στην Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Βασίλης Σπανάκης, «πιάστηκε» από μία αποστροφή του

λόγου του κ. Τσίπρα για να πει απευθυνόμενος στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στον κ. Πολάκη: « Να πάμε αύριο κύριε Πολάκη μαζί στα καφενεία να δούμε από πού κρύβεστε». Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Πολάκης σήκωσε το γάντι απαντώντας « Εγώ όταν πάω στο καφενείο, μαζεύεται κόσμος ενώ όταν έρχεσαι εσύ, όλοι λακίζουν».

Από τα έδρανα του κοινοβουλίου, ο Βασίλης Σπανάκης ακούστηκε να ανταπαντά « Ο κόσμος έρχεται στις κάλπες, γι’ αυτό βγαίνω πρώτος στο Μοσχάτο» και κάπως έτσι έληξε το «επεισόδιο» για το καφενείο του Μοσχάτου που απασχόλησε σήμερα τη βουλή όπως τα θέματα της βουλής απασχολούν καθημερινά τους θαμώνες του… Καλά και τα δύο, αρκεί να μην μπερδεύεται ο ρόλος του κάθε χώρου…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ