Πολάκης: Γιατί έκανα το εμβόλιο

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πολάκης: Γιατί έκανα το εμβόλιο

Πολάκης-Εμβόλιο

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός  γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Αλέξης Τσίπρας: Εμβολιάστηκε ο Παύλος Πολάκης – Το SMS που του έστειλε

 

Πολάκης-Εμβόλιο

Την αποκάλυψη ότι ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

“Ο Πολάκης εμβολιάστηκε. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο, ήρθε το φθινόπωρο. Εμβολιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι”, επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, απάντησε:”Όχι δεν είχαμε κάνει εμβολιαστικό κέντρο στην Κουμουνδούρου. Μετά τη συνεδρίαση. Όχι, ήταν επιλογή του. Το είχε δηλώσει ότι τον Σεπτέμβριο θα εμβολιαστεί”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος ξανά στον εμβολιασμό του κ. Πολάκη, επεσήμανε: “Θα σας πω πότε εμβολιάστηκε, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα… Όταν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, τού το υπενθύμισα εγώ, ότι “έχεις κάνει μία δημόσια δήλωση” και μου είπε θα μείνει σ’ αυτή. Χθες το απόγευμα, μού έστειλε SMS με την εικόνα του εμβολιασμού. Και ανέφερε ότι “έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης”.

“Αυτό είναι θεμιτό” είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ