Πολάκης για Φλώρο: Λαμόγια και τσογλάνια όσοι έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις – Θα πληρώσουν ακριβά αυτό που έκαναν

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αναφορικά με τη γνωμάτευση αναπηρίας που εξέδωσε η Διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης για τον Αριστείδη Φλώρο, του ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων του σκανδάλου της Energa- Hellas.

Ο κ. Πολάκης αποκαλεί τους συντάκτες και υπογράφοντες της συγκεκριμένης γνωμάτευσης «λαμόγια» και «τσογλάνια», κάνοντας λόγο για ”κατά παραγγελία γνωμάτευση”.

“Πίσω τσογλάνια, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να “καθαρίζετε” εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού”, πρόσθεσε στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Η ανάρτηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας αναλυτικά:

Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!

Δεν μίλησα δυο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες ” διακοπές”,αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει .

Μετά από αυτό θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να “καθαρίζετε” εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ