Ποιοι είναι οι 35 βουλευτές;

Διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα Έθνος ότι για πρώτη φορά στον φάκελο που παρέλαβε ο κάθε βουλευτής υπήρχε και ένα σχετικό έγγραφο για εκείνους που δεν επιθυμούν να πάρουν το αυτοκίνητο που τους διαθέτει η Βουλή. Το αποτέλεσμα ήταν μόλις 35 από τους 300 να δηλώσουν ότι δεν θα κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος. Η κίνηση βεβαίως επικροτείται και χωρίς αμφιβολία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους συναδέλφους τους. Κάποιοι από τους βουλευτές το δήλωσαν δημοσίως, όμως τα νούμερα δε βγαίνουν και το enikos.gr αναζητά τους υπόλοιπους. Περιμένουμε ενημέρωση από τα μέλη του κοινοβουλίου…

Η εφημερίδα Έθνος αναφέρει ότι μεταξύ αυτών, ήταν 11 νεοεκλεγέντες βουλευτές και 24 «παλιοί» βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των «νέων» βουλευτών που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση του βουλευτικού οχήματος είναι η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ. Στους «παλιούς» περιλαμβάνονται οι Βύρων Πολύδωρας, Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν το έχουν παραλάβει ούτε στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου θα πάρουν τα βουλευτικά ΙΧ τους αλλά θα τα παραχωρήσουν. Ενδεικτική είναι η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είπε ότι θα το παραχωρήσει σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια για τις μετακινήσεις της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ