Ποια είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου που ορίστηκε υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης – ΦΩΤΟ

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου είναι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΗΕλευθερία Χατζηγεωργίου θεωρείται μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μάλιστα, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη του επίσκεψη στο Μάτι, λίγες μέρες μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Η κυρία Χατζηγεωργίου γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και ζει στη Νεάπολη. Αποφοίτησε το 1999 από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο, ενώ σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ.

Το βιογραφικό της κ. Χατζηγεωργίου

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, νέα υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και Θράκη, γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Από το 2004 ως και το 2007 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2007 ως το 2010 εργάστηκε ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση.

Από το 2010 έως το 2015 εργάστηκε ως συνεργάτιδα του αντιπροέδρου της Βουλής, Α. Κουράκη, ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έως και σήμερα ήταν διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ