Πλεύρης: Ο Πολάκης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στον Παύλο Πολάκη για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

“Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας, κι αυτό αποδεικνύεται «με την αήθη επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πλεύρης.

«Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των  εμβολίων και να μην κινδυνεύουν», επισημαίνει ο υπουργός Υγείας και προσθέτει:

«Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικό οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα».

Παύλος Πολάκης

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης για τον Σωτήρη Τσιόδρα:

Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορονοϊό!!
Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!(φωτο1-2)
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!
Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)
Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ