Πλεύση Ελευθερίας: «Ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε δεν αφορά τους πολίτες και την κοινωνία»

«Ο κ. Μητσοτάκης, 5 ημέρες μετά τις εκλογές, έκανε Υφυπουργούς περισσότερα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών και ελεγχόμενα πρόσωπα, που συνέβαλαν στο βίαιο κλείσιμο της υπόθεσης και συνέγραψαν, υπέγραψαν και ψήφισαν μόνοι τους το ντροπιαστικό πόρισμα απαλλαγής της Κυβέρνησης, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Καραμανλή από κάθε ευθύνη για το έγκλημα», αναφέρει η Πλεύση Ελευθερίας σχολιάζοντας τον σημερινό ανασχηματισμό.

Πλεύση Ελευθερίας: «Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;» – Πότε θα γίνει η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Προσθέτει, ακόμη, ότι «έτσι, επιβεβαιώνει τις προκλητικές δηλώσεις περί ‘γουρλίδικης Επιτροπής’, αλλά και την ανταλλαγή υπηρεσιών στο εσωτερικό της ΝΔ».

«Ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε δεν αφορά τους πολίτες και την κοινωνία, δεν λύνει προβλήματα ούτε υποδηλώνει ανάληψη ευθύνης ή μεταμέλεια. Είναι διευθέτηση εσωτερικής διαχείρισης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, που δείχνει να ασχολείται μόνο με το πώς θα αποσείσει τις βαριές ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών και την καταστροφή της Θεσσαλίας», επισημαίνει.

Η Πλεύση Ελευθερίας τονίζει ότι «παραμένει προσηλωμένη στην άσκηση αγωνιστικής αντιπολίτευσης, υπεράσπισης των πολιτών, απέναντι στην Κυβέρνηση αλλά και στην απραξία άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης».

«Είμαστε και θα είμαστε εκείνοι που δίνουμε Ζωή στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και στην κοινωνία, είμαστε και θα είμαστε σταθερά η φωνή των πολιτών, στο πλευρό των πολιτών», καταλήγει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ