Πλεύση Ελευθερίας: Απόψε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Δώσε Ζωή στην Βουλή»

Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Πλεύσης Ελευθερίας στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Βασιλίσσης Σοφίας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία της.

Χθες έδωσε και τη διακαναλική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Πλεύση Ελευθερίας  είναι το κίνημα στο οποίο πάρα πολλοί εκφράζουν μια ολοένα και μεγαλύτερη ελπίδα. Και ο λόγος που κάποιοι ανησυχούν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν».

Κεντρική ομιλία Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σε ό, τι αφορά τις βασικές προτεραιότητες που θέτει το κόμμα της, Πλεύση Ελευθερίας, στον τομέα εξωτερικής πολιτικής, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως απαιτείται «οργανωμένη διπλωματία με εμπεριστατωμένες και σαφείς οδηγίες» για να προσθέσει πως «εμείς ιεραρχούμε ψηλά το εθνικό ζήτημα της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και στο Αιγαίο. Απαιτείται επίσης η εναρμόνιση χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου».

Όταν ρωτήθηκε για τη Δικαιοσύνη και τον ρόλο της, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε πως «είναι ώρα η Δικαιοσύνη να ανεξαρτητοποιηθεί πραγματικά. Να πάψει η σύγχυση εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας και ο διορισμός της ηγεσίας της δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής των πολιτών στην απονομή δικαιοσύνης: «Μικτά ορκωτά δικαστήρια παντού σε όλα τα επίπεδα δικαιοσύνης, αστικής, διοικητικής και ποινικής» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ