Πιπιλή για Αλεξιάδη: Να του θυμίσω ότι συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά έκφανση της Δεξιάς – Κόντρα για την Ροδόπη

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Φωτεινή Πιπιλή και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη κατά τη συζήτηση για την Ροδόπη και την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Όταν ο Τρύφωνας Αλεξιάδης αναφέρθηκε στη «δεξιά πολυκατοικία» η κυρία Πιπιλή απάντησε: «Να του θυμίσω ότι συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά έκφανση της Δεξιάς».

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας θα προβεί στη διαγραφή των στελεχών του που έκαναν τις αποκαλύψεις για τους υποψηφίους του και τα όσα έχουν πει για τουρκική μειονότητα στην Ροδόπη.

Η Φωτεινή Πιπιλή στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ντόρα Μπακογιάνη λέγοντας ότι «εδώ και 30 χρόνια είναι η πιο βαθιά γνώστης του θέματος της περιοχής. Έχει εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις και επισκέφθηκε ακόμη και την περίοδο του κορονοϊού την περιοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ τότε είχε φέρει δικό του πόρισμα και δεν ψήφισε εκείνο της αρμόδιας Επιτροπής».

Όπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μία φορά ακολουθεί μία τακτική του να μην αναγνωρίζει τα λάθη, να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο. Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκε από όλη την Ελλάδα εκεί – και μαγκιά του θα μπορούσε να πει κανείς αν δεν ξέρουμε το υπόβαθρο. Η κυρία Μπακογιάννη δημόσια, με κάμερες μιλούσε σε ανθρώπους που τους γνώριζε προσωπικά. Τους είπε «παιδιά αν δεν βοηθήσετε με την ψήφο σας να αποκτήσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση, θα έχουμε πρόβλημα μετά». Ήταν πολύ βαριές εκφράσεις τα περί «μαφιόζικων μεθόδων».

Τότε ο Τρύφων Αλεξιάδης είπε ότι «δεν μπορεί να λέει ένας πολιτικός αν δεν ψηφίσετε αυτό που εγώ θεωρώ σωστό, θα έχετε πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο πολιτικός εκβιασμός της κυρίας Μπακογιάννη. Ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ στις φιέστες του Ερντογάν όταν είχαμε φυλακισμένους Έλληνες αξιωματικούς και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ