Φωτόπουλος:Πρότεινε χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Φωτόπουλος:Πρότεινε χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Μπλόκο στη λειτουργία του συστήματος με πολυήμερες απεργίες και χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ πρότεινε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος μιλώντας στο συνέδριο της Ομοσπονδίας που ξεκίνησε απόψε στην Αθήνα.

Ο κ. Φωτόπουλος καυτηρίασε την απουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης από το συνέδριο κάνοντας λόγο για ασέβεια απέναντι στο θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ χαρακτήρισε “ντουφεκιές στον αέρα” τις 24ωρες απεργίες τονίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος δεν συμμετέχει και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του “σε εμάς που τον εκπροσωπούμε”. Είπε επίσης ότι για να σταματήσουμε τις μπουλντόζες της τρόικας πρέπει να αντισταθούμε και ζήτησε από τη ΓΣΕΕ να υιοθετήσει το σύνθημα “Η εμείς ή αυτοί”.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ πρότεινε συγκεκριμένα να σταματήσει η ΔΕΗ να χρησιμοποιείται ως φοροεισπράκτορας, να μη γίνουν αυξήσεις στα τιμολόγια οι οποίες, όπως είπε, δεν θα χρειαστούν αν σταματήσει η αφαίμαξη της ΔΕΗ με ευθύνη των ρυθμιστών, να γίνουν χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά (το κονδύλι για τις υπερωρίες, όπως είπε, αρκεί για τη μισθοδοσία 3500 εργαζομένων) και να μην προχωρήσει ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

 

Πηγή:ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ