Φωτό:Ο Φούχτελ στον Λαγκαδά

Φωτό:Ο Φούχτελ στον Λαγκαδά

Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εργασίας και εντεταλμένος της Γερμανικής Κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνεργασία Χανς Φούχτελ.

Ο κ. Φούχτελ συζήτησε με τον δήμαρχο, Ιωάννη Αναστασιάδη την προώθηση Γεωργικών και Κτηνοτροφικών προϊόντων  στην αγορά της Γερμανίας, την μεταφορά τεχνογνωσίας στο θέμα αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων και την αποστολή Γερμανών επισκεπτών για Ιαματικό Τουρισμό μέσω των ασφαλιστικών τους.

Στην συνέχεια ο κ. Φούχτελ και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν από τον Δήμαρχο στο χώρο της Λουτρόπολης, είδαν από κοντά τις Ιαματικές εγκαταστάσεις.

 

 

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά αφού ευχαρίστησε το υφυπουργό και την συνοδεία του για την επίσκεψη, αναφερόμενος στο δύσκολο κομμάτι διαχείρισης ζητημάτων της καθημερινότητας, δήλωσε πως «ο Δήμος Λαγκαδά έχει μόλις 70 εργαζόμενους καθαριότητας και πρασίνου, οι οποίοι πασχίζουν καθημερινά να επιμεληθούν τον ευπρεπισμό στα 47 χωριά μας, τις 64 σχολικές μονάδες και τις 40 γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας».

 «Θα αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνουν… Μάλλον κ. Υπουργέ, σε αντίθεση με τις τελευταίες δηλώσεις σας, 70  Έλληνες εργαζόμενοι αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ