ΦΩΤΟ-Το γεύμα του Σαμαρά με τον Β.Μιχαλολιάκο

ΦΩΤΟ-Το γεύμα του Σαμαρά με τον Β.Μιχαλολιάκο

 

Περισσότερο από μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι δύο άντρες συζήτησαν για όλα τα μεγάλα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και για το θέμα των παραχωρήσεων χώρων που ανήκουν στο δήμο. Συζήτηση επίσης έγινε και για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Μετά το γεύμα, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την στήριξή του στον κ. Μιχαλολιάκο, τον οποίο χαρακτήρισε «δήμαρχο – πρότυπο», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά και βέβαια κανένας δεν αλλάζει έναν πετυχημένο δήμαρχο – πρότυπο. Από ‘κει και πέρα αν θα πει το ναι, ή αν θα πει το όχι, είναι δικιά του επιλογή. Εγώ ελπίζω να πει το ναι για το καλό του Πειραιά μας».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά σε ερώτηση αν αποδέχεται το χρίσμα από τον Πρωθυπουργό, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ παλιά και συμπληρώνει περίπου 40 χρόνια. «Δεν περίμενα σήμερα την επιβεβαίωση, που ήταν και πολύ θερμή» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που γίνονται και θα γίνονται».

«Νοιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν Πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει. Τον αγαπώ πολύ και είναι ο πιο επιτυχημένος Πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Εδώ στον Πειραιά το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κηρύξει τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, γιατί αγαπά και υπηρετεί τον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση.

 

Πηγή φωτό: piraeuspress.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ