ΦΩΤΟ-Σαμαράς: Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε

ΦΩΤΟ-Σαμαράς: Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε

«Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου.

«Είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει Ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα», τόνισε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε:

«Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο».

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για ένα «πολύ μεγάλο έργο», το οποίο «αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε». «Αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές», συμπλήρωσε. 

«Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας. Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνόδευσαν τον Αντώνη Σαμαρά ήταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Ανδρέας Κατσανιώτης.

 

 

Πηγή φωτογραφιών: onairnews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μονή Πετράκη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ