ΦΩΤΟ-Με τον Μπέπε Γκρίλο συναντήθηκε ο Μαριάς

ΦΩΤΟ-Με τον Μπέπε Γκρίλο συναντήθηκε ο Μαριάς

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο, είχε ο Ευρωβουλευτής και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Νότης Μαριάς, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση συζήτησαν για την κατάσταση στην Ιταλία και την Ελλάδα, που όπως αναφέρει ο κ. Μαριάς σε σχετικό δελτίο Τύπου «αμφότερες γονάτισαν λόγω των συνεπειών του ευρώ και της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη των τραπεζών και της γραφειοκρατίας».

«Η κοινή ανάλυση και προοπτική επίσης αφορούσε την δυνατότητα δημιουργίας μιας Συμμαχίας των Μεσογειακών χωρών της Ε.Ε, που από κοινού θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ενιαία πλατφόρμα βασισμένη στη συνεργασία, ικανή να έχει ένα μεγάλο βάρος διεθνώς και να ξεφύγει από την θηλιά της ΕΚΤ δίνοντας τελικά ανάσα στους λαούς και την πραγματική οικονομία», σημειώνει ο κ. Μαριάς κάνοντας λόγο για «θετική συνάντηση που τονίζει την πλήρη συμφωνία που είναι έτοιμοι να επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους στο μέλλον».           

Σημειώνεται ότι ήδη ο Νότης Μαριάς και οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων έχουν αναλάβει σειρά κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχουν εκδώσει κοινή ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός αντι-μερκελικού μετώπου του Ευρωπαϊκού Νότου.

   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ