ΦΩΤΟ-Επίθεση Καμμένου στο Ποτάμι

ΦΩΤΟ-Επίθεση Καμμένου στο Ποτάμι

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα στο νομό Τρικάλων ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από την υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και στελέχη.

Ο κ. Καμμένος σε κεντρική οδό της πόλης των Τρικάλων και μπροστά από το εκλογικό περίπτερο του κόμματός του έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτει ότι εκείνος ο οποίος ερευνάται από τη δικαιοσύνη για την εμπλοκή του με τα cds για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέτρωγε μαζί του πριν τις μεγάλες αποφάσεις για την οικονομία της χώρας, ο Θεόδωρος Μαργέλλος ή Ντορής Μαργέλλος είναι και χρηματοδότης του νέου κόμματος “Το Ποτάμι”.

Η σχέση του με τον Γιώργο Κύρτσο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δείχνει ότι εδώ υπάρχει μια απόλυτη διαπλοκή, συγκάλυψη, μεταξύ των παλαιών κομμάτων, των κομμάτων που μας οδήγησαν στο μηχανισμό στήριξης που υποστηρίζουν τα μνημόνια και με εκείνους που ετοιμάζουν τις αυριανές πατερίτσες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα παραμείνουν απάναντί τους. Ας συνεχίσουν να υποβάλλουν αγωγές, και να εκβιάζουν μέσω των δικαστηρίων. Θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό και αυτή η συμμορία θα καταδικαστεί, στις 25 Μαϊου”».

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την περιοδεία του το πρωί από την Καλαμπάκα, όπου παρέστη στον σημερινό εορτασμό των Οσίων Μετεωριτών και συναντήθηκε και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.