ΦΩΤΟ-Αποδοκίμασαν την Χρυσή Αυγή

ΦΩΤΟ-Αποδοκίμασαν την Χρυσή Αυγή

 

Με συνθήματα και πανό κατά της πολιτικής της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκαν στην Ζάκυνθο τον βουλευτή του κόμματος Ιωάννη Λαγό, πολίτες, φοιτητές και μέλη σωματείων του Νομού που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι με αφορμή και τη διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή.

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που είχε αποκλείσει την περιοχή του Αγίου Διονυσίου, οι δύο πλευρές κρατήθηκαν σε απόσταση, ενώ κατά την άφιξη του ο κ. Λαγός, φανερά ενοχλημένος από την παρουσία των διαδηλωτών είπε: ” εμείς ήρθαμε για να βοηθήσουμε τους Έλληνες”, κινήθηκε προς το μέρος τους για να τον εμποδίσουν στη συνέχεια αστυνομικοί.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απαίτησε να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι καθώς και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα έχουν παρουσία το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

– Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους … πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες, ξέσπασε χαρακτηριστικά προς τους αστυνομικούς ο κ. Λαγός πριν υποχωρήσει και επισκεφθεί τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο χώρο φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και συμμετοχή στην διαμαρτυρία Γερμανών φοιτητών, οι οποίοι με την σειρά τους χαιρέτισαν την κινητοποίηση και επισήμαναν πως ο κίνδυνος του φασισμού “ζει” σε όλη την Ευρώπη.

 

Πηγή:.zantepress24.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ