Πέτσας στον Realfm 97,8: Πολακισμός διαρκείας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Κατέταξε ο κ. Σπίρτζης με την αναφορά του τον Πρωθυπουργό εκτός δημοκρατικού τόξου. Το πόσο σοβαρό είναι αυτό, αφήνω να το κρίνουν οι ακροατές. Εγώ έχω να πω ότι ο κ. Σπίρτζης είπε πριν από λίγες ημέρες, και με την τοποθέτησή του στην αρχή προσπάθησε να το διασκεδάσει αλλά το έκανε χειρότερο, ότι θα επιβάλλει αυτό που θέλει είτε με το καλό είτε με το άγριο. Με το άγριο καταλαβαίνουμε από τις ελληνικές παροιμίες ότι κάποιος προσπαθεί να επιβάλλει δια της βίας αυτό που επιθυμεί καταπατώντας τα δικαιώματα κάποιου άλλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό με ένα τεράστιο ποσοστό, εξακολουθεί σύμφωνα με τις μετρήσεις να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές που θα κριθεί από τον ελληνικό λαό αν αυτή η εμπιστοσύνη επιβεβαιώνεται στην κάλπη» είπε αρχικά.

«Είναι ένας πολακισμός διαρκείας από πλευράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και του ίδιου του κ. Τσίπρα που προσπαθεί να πολώσει το πολιτικό σκηνικό και να διχάσει την κοινωνία για να ανέβει δημοσκοπικά ψηλότερα πριν από τις εκλογές» σχολίασε.

Ο κ. Πέτσας συνέχισε λέγοντας «προσωπικά πιστεύω πως εκτός από το market pass που θα ξεδιπλωθεί τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, θα υπάρξουν και πρόσθετα μέτρα στήριξης για όσους δεν έχουν μπορέσει να στηριχθούν όσο θα έπρεπε. Άρα για να το κάνω σύντομο, κάθε ευρώ που περισσεύει από τον προϋπολογισμό, θα γυρίζει στην κοινωνία».

«Ήταν μια καμπάνια νόμιμη και σωτήρια. Έσωσε ζωές, γιατί ο κόσμος έμεινε στο σπίτι του και δεν είχαμε τα φαινόμενα του Μπέργκαμο και άλλων χωρών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που δεν αμφισβητείται. Από εκεί και πέρα από τα ζητήματα κατανομής των κονδυλίων, συμμετείχαν πάνω από 1.200 μέσα σε αυτή την καμπάνια από συγκεκριμένο ειδικό σύμβουλο και έχουν δοθεί οι απαντήσεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής με το πόρισμα που όλοι γνωρίζουμε. Δαιμονοποιήθηκε αυτό το ζήτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ζήτημα που έχει να κάνει με την φύση του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητεί πάντα έναν εχθρό. Θεώρησε ότι τα ΜΜΕ είναι απέναντί και δεν περνά το μήνυμά του στην κοινωνία. Εγώ έχω να πω ότι τα ΜΜΕ στηρίχθηκαν για τα θέματα της πανδημίας και τα θέματα εξωγενών κρίσεων» περιέγραψε.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι με τις σημερινές μετρήσεις η αυτοδυναμία είναι εφικτή για τη ΝΔ» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ