Πέτσας για Βαρουφάκη: Να αποδείξει ότι η μόνιμη κατοικία του είναι στην Αίγινα – Η απάντηση του ΜέΡΑ 25

“Θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αυτό που έκανε ήταν ένα tweet που λέει ότι εκεί είναι το σπίτι του. Άρα θα πρέπει να αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του, να ζητήσει συγγνώμη που δεν σταμάτησε για τον έλεγχο και από εκεί και πέρα θα γίνουν όσα προβλέπονται γιατί σχηματίστηκε και δικογραφία” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας το ταξίδι του Γιάννη Βαρουφάκη στην Αίγινα.

“Το πολιτικό επιχείρημα είναι ότι θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι η μόνιμη κατοικία του και θα πρέπει επίσης να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο, όπως σταματάει κάθε πολίτης” τόνισε ο κ. Πέτσας στο OPEN. “Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το καλό παράδειγμα που θέλουμε να δίνουμε σε όλους τους πολίτες γιατί αυτή τη στιγμή ζητούμε από όλους να μείνουν στο σπίτι. Όλοι αποφεύγουμε να είμαστε προκλητικοί και δεν έχω ξανακούσει κανένα επεισόδιο με βουλευτή παρά μόνο αυτή τη φορά με τον κ. Βαρουφάκη.

Στον κ. Πέτσα απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης τονίζει τα εξης: “Είναι αδιανόητο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να αμφισβητεί την υποχρέωση του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας να μετακινείται ώστε να προσέλθει στη Βουλή νόμιμα και σύμφωνα με την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Κατανοούμε βέβαια ότι θα προτιμούσαν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 να μην έχει αποκαλύψει στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου τα δεινά που θα φέρει στην χώρα και στην Ευρώπη, η συνθηκολόγηση της κυβέρνησης στο Eurogroup” . “Το ΜέΡΑ25, ανεπηρέαστοι από τη συνηθισμένη λασπολογία, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αυτά που υπονομεύουν το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης” προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ