“Περίπατο” του Μεϊμαράκη στο β΄γύρο των εκλογών “βλέπει” ο Γιακουμάτος

«Ο βασικός στόχος και η επιθυμία της παράταξης ήταν η μαζική συμμετοχή, αυτός ο στόχος επετεύχθη», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Το δίλημμα στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι περισσότερη κοινωνική ευαισθησία, περισσότερη κοινωνική κεντροδεξιά ή λιγότερη; Ο λαός θα αποφασίσει γι’ αυτό. Πρέπει να ετοιμαστούμε το γρηγορότερο δυνατό γιατί οι εξελίξεις θα είναι πολύ σύντομες, άρα πρέπει να τελειώνουμε με την εκλογή», συμπλήρωσε ο βουλευτής.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο γύρο, ο κ. Γιακουμάτος εκτίμησε ότι η επόμενη εκλογή θα είναι ένας υγιεινός περίπατος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Επίσης, υποστήριξε ότι αυτά που ακούγονται, όπως για παράδειγμα η στήριξη τού κυρίου Γεωργιάδη σε κάποιον υποψήφιο, δεν μετρούν στη βάση. «Η βάση της ΝΔ δεν παίρνει γραμμές», είπε.

Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα μετά το αποτέλεσμα και του δεύτερου γύρου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τόνισε ότι: «από την πλευρά του Μεϊμαράκη, που ξέρω, αλλά πιστεύω και από την πλευρά του Μητσοτάκη, δεν θα δοθεί αφορμή σε κανέναν να σηκωθεί να φύγει. Θα είναι όλοι σε ίση μοίρα και μέσα στο κόμμα στη θέση που τους αξίζει. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή, δεν δένουμε κανέναν», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ