Πελώνη για Τσίπρα: Ας μην κρύβεται πίσω από την “αλληλεγγύη” που όψιμα θυμήθηκε

Την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την προπληρωμένη κάρτα σε εμβολιασμένους νέους, σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν διαφωνεί “ας το δηλώσει ξεκάθαρα. Κι ας μην κρύβεται πίσω από την ‘αλληλεγγύη’ που όψιμα θυμήθηκε”.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνει: “Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτηρίζει την επιβράβευση των νέων για την υπομονή που έδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ‘εξαγορά’, επειδή, όπως όλοι θυμούνται, έτσι έμαθε να μεταχειρίζεται ο ίδιος τους πολίτες”. Όπως υπογραμμίζει η Αριστοτελία Πελώνη, “η κυβέρνηση προσφέρει την ‘Κάρτα Ελευθερίας’ στη νέα γενιά, που σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δεν έλαβε κάποιο αντιστάθμισμα για όσα στερήθηκε στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα πρόσθετο κίνητρο για τον εμβολιασμό τους, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Αν ο κ. Τσίπρας διαφωνεί, ας το δηλώσει ξεκάθαρα. Κι ας μην κρύβεται πίσω από την ‘αλληλεγγύη’ που όψιμα θυμήθηκε”.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στις σημερινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως “η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ.Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται. Η αλληλεγγύη όμως είναι στάση ζωής-Δεν εξαργυρώνεται”, σχολιάζοντας το Freedom Pass.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ