Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Οι εικόνες μας ενόχλησαν όλους – Τα περιστατικά διερευνώνται – ΒΙΝΤΕΟ

Στα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Κυριακή και στον ξυλοδαρμό ενός νέου άνδρα από αστυνομικούς αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά “οι εικόνες που είδαμε μας ενόχλησαν όλους και τα περιστατικά διερευνώνται. Θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν”.

Ταυτόχρονα αναφερόμενη στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «δυστυχώς ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες έντασης. Επιδιώκει να δημιουργήσει πλατείες νεο- αγανακτισμένων. Τα τρικάκια δεν προέκυψαν μέσα σε λίγα λεπτά, σίγουρα δεν ήταν… αυθόρμητα”. Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η κα Πελώνη είπε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καλέσει στην τήρηση των μέτρων και να αποφασίσει σε ποια μεριά της ρητορικής είναι. Από τη μία ψέγει την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και από την άλλη όταν γίνονται έλεγχοι κατηγορεί την κυβέρνηση για αυταρχισμό”.

Σε ερώτηση για το εάν ο αστυνομικός που έδειρε τον πολίτη τεθεί σε διαθεσιμότητα, η κα Πελώνη απάντησε ότι “αυτό είναι θέμα που αφορά στο εσωτερικό πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΛ.ΑΣ”. Επίσης ρωτήθηκε για το εάν τα μεταλλικά πτυσσόμενα γκλοπ είναι νέος οπλισμός που έχει δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και απάντησε ότι δεν γνωρίζω γι’ αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ