Πείτε μας ποιος είναι ο βουλευτής!

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου, Χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη, την οποία κοινοποιεί στον πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Δικαιοσύνης, απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ζητώντας του να γνωστοποιήσει το όνομα του βουλευτή που μετέφερε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, καθώς δεν επιθυμεί, ως μέλος του κοινοβουλίου, να υπάρχει η παραμικρή σκιά γύρω από το όνομά του.Η επιστολή του έχει ως εξής:

“Από τα πρακτικά της Βουλής, αλλά και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενημερώθηκα για τη δήλωση σας ότι ένας η μία βουλευτής έβγαλε 1.εκ € από τη χώρα τον Μάιο του 2011.

Επειδή διατελώ επι 20ετία βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και δεν θέλω να υπάρχει η παραμικρή σκιά γύρω από το όνομα μου, η μη δημοσιοποίηση από την πλευρά σας του ονόματος εκείνου ή εκείνης που προέβει στην ανωτέρω ενέργεια, θα θεωρήσω ότι στρέφεται και προς εμένα.

Και αν αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σας λόγω της προστασίας προσωπικών δεδομένων –αν και προσωπικά διαφωνώ- μπορείτε παρ όλα αυτά να γνωστοποιήσετε το όνομα στον Υπουργό Δικαιοσύνης ή τον Πρόεδρο της Βουλής.

Γι αυτό σας καλώ εντός 3ημέρου να προχωρήσετε στη γνωστοποίηση του ονόματος ή σε ρητή δήλωση ότι το πρόσωπο αυτό δεν είμαι εγώ

Σε διαφορετική περίπτωση θα στραφώ στην Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψη μου”. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ