Πέφτουν κατά ριπάς οι τροπολογίες

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη χρηματοδότηση των κομμάτων: “Είναι ντροπή αυτού του είδους οι τροπολογίες που προσβάλλουν το σύνολο του Κοινοβουλίου. Δεν πρέπει να μπαίνει “θώρακας” στις οφειλές των σπάταλων κομμάτων. Δεν πρέπει να υπάρξει κρατική επιχορήγηση των κομμάτων υπό τις παρούσες τραγικές, οικονομικές συνθήκες. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια ελάχιστη, έμπρακτη αναγνώριση των αναγκών του κράτους και της οικονομίας”. Σε σχέση με τις δηλώσεις του κ.Καμμένου ο Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Δεν αποτελεί έκπληξη η προτίμηση του κ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστή, εξάλλου, η θέση που εξέφρασε στο Κοινοβούλιο ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών με τον κ. Τσίπρα”. Όσον αφορά στον έλεγχο του ΣΔΟΕ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο κ.Αϊβαλιώτης είπε:

“Μπράβο στους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της ΔΕΗ η οποία, προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε ευπαθείς ομάδες ή σε ακριτικές περιοχές, χαρατσώνει τον Ελληνικό λαό”. Τέλος όσον αφορά στις ρυθμίσεις σχετικά με τα ταξί ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ δήλωσε:

“Στο σχέδιο που είχε προ μηνών ετοιμάσει ο ΛΑΟΣ, με τον ίδιο υπουργό, υπήρχαν εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις απ΄ αυτές που αποπειράται να περάσει σήμερα ο κ. Βορίδης.

Οι “σημαίες ευκαιρίας” δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε ως πολιτική, ούτε ως ιδεολογική πυξίδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ