Παύλος Πολάκης: Επιστολή απολογίας στον Αλέξη Τσίπρα – «Δεν είχα πρόθεση να σας αμφισβητήσω»

Επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έστειλε ο Παύλος Πολάκης, ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που συνεδριάζει αύριο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έπειτα από τη σχετική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση με αυτές να αμφισβητήσω δημόσια είτε την αποκλειστική αρμοδιότητα των συλλογικών μας οργάνων να λαμβάνουν αποφάσεις, είτε πολύ περισσότερο τις ίδιες τις συλλογικές μας επεξεργασίες», τονίζει, μεταξύ άλλων.

«Εξέφρασα, ίσως με υπερβολική ένταση, απόψεις τις οποίες από καιρό έχω διατυπώσει δημόσια και που οι περισσότερες αποτελούν προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» αναφέρει και τονίζει ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Ειδική αναφορά κάνει στην άθλια και χυδαία ανάρτησή του με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστές, τραπεζικά στελέχη και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, λέγοντας ότι «η πρόθεσή μου ωστόσο δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση δημοσιογράφων».

«Τα παραπάνω μπορεί να οδήγησαν σε εκατέρωθεν παρεξηγήσεις και βαρύ κλίμα στις συντροφικές μας σχέσεις και γι’ αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί», τονίζει στην επιστολή του, ενώ κάνει λάθος για «λάθος χειρισμό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ