Πατούλης καλεί Δούρου σε debate ενόψει του β΄γύρου της ερχόμενης Κυριακής

Πρόσκληση στη Ρένα Δούρου για ένα διακαναλικό debate ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή, απευθύνει ο Γιώργος Πατούλης.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής που κατέλαβε την πρώτη θέση στον χθεσινό α’ γύρο, σημειώνει ότι “προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν”.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πατούλη:

“Την Κυριακή έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική.

Στις 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Λεκανοπεδίου θα εκλέξουν το νέο Περιφερειάρχη και θα επιλέξουν αν θα κάνουμε ενωμένοι, ένα νέο ξεκίνημα για την Αττική. Θα αποφασίσουν αν θα φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια, ή αν θα παραμείνουμε προσκολλημένοι σε όσα μας κρατούν πίσω.

Ως την επόμενη Κυριακή απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες, για να αποφασίσουν οι πολίτες με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.

Στο διάστημα που προηγήθηκε, είχαμε την ευκαιρία όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια ,να παρουσιάσουμε εκτενώς τις θέσεις και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα στην Αττική, μέσα από 5 δημόσιες συζητήσεις.

Στην τελική ευθεία των εκλογών προτεραιότητα για εμάς έχει η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η επιτόπια παρουσία πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον ελάχιστος, δηλώνουμε ότι ως παράταξη, προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα (1) διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν.

Όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, είμαστε ανοιχτοί στον ουσιαστικό διάλογο για τα πραγματικά ζητήματα της Αττικής”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.