ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός περιφρονεί το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη μίλησε με τη γνωστή του αλαζονεία περιφρονώντας το μήνυμα, που του έστειλε ο ελληνικός λαός την Κυριακή», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, ασκώντας σκληρή κριτική στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Με πολυφορεμένα ευφυολογήματα επιχείρησε να κρυφτεί από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της πολιτικής του ήττας στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Φαίνεται μάλιστα ότι προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική» δηλώνοντας ότι 12 από τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες προέρχονται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Όταν θα αρχίσει το μέτρημα και των «γαλάζιων» δημάρχων, αυτή τη φορά ας μην ντραπεί να συμπεριλάβει και τον Αχιλλέα Μπέο, που υποστήριξαν ευθέως κυβερνητικά στελέχη και εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε στηρίζοντας τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστό.  Η αλαζονεία, οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων, οι ανίερες συμμαχίες με την ακροδεξιά, ο ψευδεπίγραφος μεταρρυθμιστικός οίστρος και η αποδεδειγμένη αποτυχία του επιτελικού κράτους αποδοκιμάστηκαν ηχηρά από τους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή. Σταθερά προσανατολισμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι στις αυτοαναφορικές αγωνίες του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ