ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών» τονίζει σε ανακοίνωσή του  το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει, «ενώ η εισαγγελέας επικαλείται τον νόμο και το απόρρητο της διαδικασίας, η κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους».

Τονίζει ότι «ζητάμε οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν την όλη την αλήθεια».

Προσθέτει ότι «καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη. Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν στον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ