ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός συμφωνούν με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι;

Τις νέες δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ επανήλθε σήμερα στο ζήτημα των παρακολουθήσεων μετά και την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για προσπάθεια παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου. 

“Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς. Αναρωτιόμαστε αν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός συμφωνούν μαζί του ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι”, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχετική ανακοίνωση.

“Από την αγωνία του να υποβαθμίσει το θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ παραγνωρίζει ότι ελέγχθηκαν τα κινητά τηλέφωνα περισσότερων από διακοσίων ευρωβουλευτών και δεκάδων συνεργατών. Μόνο η περίπτωση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη εντοπίστηκε. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει να υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε νέες δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ, επισήμανε μεταξύ άλλων: “Μην κρυβόμαστε, δεν είμαστε μικρά παιδιά, προφανώς και παρακολουθούν οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι, οι Τούρκοι. Η ΕΥΠ όταν παρακολουθεί έχει πρωτόκολλο, ξέρει, και το κάνει για συγκεκριμένους λόγους που δεν αφορούν τα ανοικτά μικρόφωνα, αλλά όλοι και όλες νομίζω καταλαβαίνουν γιατί”.

Πριν από μερικά 24ωρα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή “Κόντρα 24”, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε αναφέρει για το θέμα: “Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ