ΠΑΣΟΚ: Ημέρα προσωπικής ήττας του Μητσοτάκη και του Μαξίμου – Οποιαδήποτε άλλη σεναριολογία νοθεύει τη μεγάλη νίκη

Σαφείς αποστάσεις από τα σενάρια περί σύμπραξης και μετώπου των προοδευτικών δυνάμεων, στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών, κρατάει η Χαριλάου Τρικούπη, προσδιορίζοντας ως άμεσο πολιτικό στόχο την «προσωπική ήττα του κ. Μητσοτάκη και του συστήματος εξουσίας του Μαξίμου», όπως τονίζεται σε άτυπη ενημέρωση.

«Οποιαδήποτε άλλη σεναριολογία νοθεύει τη μεγάλη νίκη, που επιτεύχθηκε χθες το βράδυ. Εμείς είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε νικηφόρα τη Νέα Δημοκρατία και όχι να της πετάμε σωσίβιο σε κάθε δύσκολη στιγμή», υπογραμμίζουν ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως επισημαίνουν, «εξαρχής είχαμε προτεραιότητα τις προγραμματικές συνεργασίες από τα κάτω και την αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη. Νέα πρόσωπα με επάρκεια και καθαρό προοδευτικό λόγο, είναι αυτά που απέδειξαν ότι μπορούν να γυρίσουν σελίδα για την πατρίδα μας».

Υπογραμμίζεται, δε, εμφατικά πώς «αυτή η στρατηγική μας ήταν νικηφόρα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχιστεί. Θα εκφράσουμε τις αγωνίες του προοδευτικού κόσμου, γι’ αυτό καλούμε κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη να αγωνιστούμε μαζί για να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος. Η χθεσινή νίκη απέδειξε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ