ΠΑΣΟΚ: Η επιστολή με αιχμές του Βαγγέλη Γάκη

Την απόσυρση του ενδιαφέροντός του να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε με επιστολή του ο Βαγγέλης Γάκης.

Στην επιστολή του προς τον επικεφαλής της Επιτροπής των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ευάγγελο Αργύρη και τον γραμματέα, Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο ορθοπεδικός – χειρουργός αναλύει τους λόγους για τους οποίους έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σε αυτή κάνει λόγο για «εμπαιγμό με αφορμή τη διαδικασία ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων που κατάντησαν εσωκομματικό ανέκδοτο», ενώ αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς Ανδρουλάκη στην υπόθεση της Εύας Καϊλή. «Ακούμε για ”Δούρειους Ίππους”, οι οποίοι ήταν στην παράταξη εν γνώσει της ηγεσίας. Ουδείς απάντησε στο για ποιο λόγο παρέμεινε εν γνώσει τους ένας «Δούρειος Ίππος» στην «καρδιά» της Παράταξης» τονίζει, και προσθέτει:

«Και εύλογα οι πολίτες μάς ρωτούν: Υπάρχουν και άλλοι «Δούρειοι Ίπποι» εντός της παράταξης εν γνώσει της ηγεσίας και τι κάνει γι’ αυτό. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχουν ξανά στα ψηφοδέλτιά μας στελέχη που υπηρετούν άλλα συμφέροντα και που μπορεί να μας ξανα-ντροπιάσουν με τις πράξεις τους.

Κάθε εβδομάδα αλλάζει και η «γραμμή» του κόμματος, που ουσιαστικά απλά δεν υπάρχει. Συνεχόμενα λάθη, ατολμία, στασιμότητα, εσωστρέφεια, αυτοαναφορικότητα και τακτικισμός που αποστρέφουν τους πολίτες».

Ο κ. Γάκης αναφέρει ότι η ηγεσία του κόμματος διέψευσε «με τον πλέον τραγικό τρόπο τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο «θολό ιδεολογικοπολιτικό στίγμα που συνεχίζει να κυριαρχεί και να απογοητεύει τους προοδευτικούς πολίτες».

«Η ανακολουθία και η ασυνέπεια έχει γίνει καθημερινότητα. Ένα κόμμα εκτός κοινωνίας», σημειώνει.

Ο κ. Γάκης τονίζει ότι αντί για την κοινωνία στο προσκήνιο, όπως υποσχέθηκε η νέα ηγεσία, «έχουμε ”φίλους”, ”κολλητούς” και ”συναλλαγές” στο προσκήνιο και το παρασκήνιο».

«Μια βουλευτική έδρα, όμως, δεν είναι αυτοσκοπός και δεν μπορεί να είναι αυτοεξευτελισμός», καταλήγει ο κ. Γάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ