Παραίτηση Βαρβιτσιώτη: Το παρασκήνιο της επικοινωνίας Μητσοτάκη με Στυλιανίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Προαναγγελθείσα εξέλιξη ήταν η σημερινή παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από το Υπουργείο Ναυτιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα άρχισαν μετά την ατυχή δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για αναπόφευκτη και ορθή απόφαση, ενώ έστειλε μήνυμα στα υπουργικά στελέχη, σημειώνοντας ότι «μηδενός εξαιρουμένου, όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά, άρα αυτό σημαίνει ότι είναι μια διαρκής διαδικασία».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργούς επικοινώνησε πρώτη φορά με τον αντικαταστάτη του κ. Βαρβιτσιώτη, τον κ. Στυλιανίδη, από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, βολιδοσκοπώντας τον, για να επανενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα. Οι δύο άνδρες διατηρούν άριστη προσωπική σχέση. Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι στη διάθεσή του.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και χθες από τον Έβρο που βρισκόταν, ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε εκ νέου με τον κ. Στυλιανίδη και του ανακοίνωσε την απόφασή του, να αναλάβει εκ νέου υπουργικό θώκο. Σε νέο, πρωινό τους τηλεφώνημα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Στυλιανίδη ότι αναλαμβάνει το κρίσιμο πόστο του υπουργείου Ναυτιλίας. Η παραίτηση του κ. Βαρβιτσιώτη είναι η δεύτερη υπουργού τους πρώτους δύο μήνες της νέας κυβέρνησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ