Παππάς: Θα εξαντλήσουμε κάθε πρόνοια για την προστασία των θέσεων εργασίας στα κανάλια

“Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε πρόνοια για την προστασία των θέσεων εργασίας στα κανάλια”, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που έδωσε στην διαδικτυακή τηλεόραση της εφημερίδας «Αυγή».

Ο κ. Παππάς ανέφερε επίσης, οτι η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η προστασία των ιδιαίτερων συμφερόντων του κ. Κοντομηνά και του κ. Βαρδινογιάννη είναι δύο προτεραιότητες που συγκρούονται, ενώ αρνήθηκε την κριτική ότι ο διαγωνισμός δεν προέβλεπε ποιοτικά κριτήρια, γιατί, όπως είπε, η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών ήρθε όταν οι συμμετέχοντες πέρασαν τον ποιοτικό πήχη των πολύ υψηλών στάνταρ που είχαν μπει.

Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι η κοινωνία βγαίνει κερδισμένη από τον διαγωνισμό καθώς τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα διοχετευθούν σε κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

«Έσπασε το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών. Στην Ελλάδα είχαμε αεροπειρατεία, είχε υποκλαπεί ο αέρας. Ήταν μια στρέβλωση που σπάσαμε. Αυτό είναι που έχει ενοχλήσει», σημείωσε.

Ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε οτι «δεν υπάρχει αριστερός που να θεωρεί δευτερεύον ότι αντί για 15 χιλιάδες απολύσεις στην Παιδεία και την Υγεία, έχουμε προσλήψεις, οι οποίες προέκυψαν από τους πόρους που εξασφαλίστηκαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για τα κανάλια

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους

ΝΔ: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αντιδημοκρατικό κατήφορο

Βόμβα Παππά: Τα κανάλια χωρίς άδεια κλείνουν σε πέντε ημέρες μετά το ΦΕΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ