Παππάς: Οι διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραμένουν στις θέσεις τους

Απάντηση για τον ορισμό νέων επικεφαλής στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ δίνει η κυβέρνηση, μετά τα έγγραφα με αποφάσεις των δύο οργανισμών, που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία φέρουν την υπογραφή των μέχρι πρότινος Διευθυνόντων Συμβούλων, παρότι έχει γίνει γνωστό πως έχουν παραιτηθεί.

Τέμπη: Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του – Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

«Οι υπογραφές των μελών που έχουν παραιτηθεί θα είναι για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρις ότου οριστούν νέοι επικεφαλής στους οργανισμούς», απαντά η κυβέρνηση σύμφωνα με το OPEN.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά. 

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε αργία και ο επιθεωρητής που τοποθέτησε τον 59χρονο σταθμάρχη στην Λάρισα

«Οι… παραιτημένες διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ λαμβάνουν αποφάσεις αποπομπής και σκορπάνε χρήμα σε συνέδρια για την προβολή τους. Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη! Ακόμα μία κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται. Τελικά, είναι ακόμα στις θέσεις τους οι κύριοι Πατέρας και Βίνης; Να μην πάρουμε τοις μετρητοίς τη δήλωση της περασμένης Τετάρτης; Να περιμένουμε εξηγήσεις στην ανάρτηση της επόμενης Κυριακής;», έγραψε.

«Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παραίτηση των διευθυνόντων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.  Σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι ακόμα στη θέση τους.  Μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;  Να παραιτηθούν τώρα», ανέφερε ο κ. Παππάς σε δήλωση που έκανε στη συνέχεια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ