Παππάς: Καλούμε τους βουλευτές να συνταχθούν με τον λαό

Παππάς: Καλούμε τους βουλευτές να συνταχθούν με τον λαό

Ο διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μίλησε στον realfm, 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη συμφωνά κυβέρνησης – τρόικας, τα εργασιακά, τον Ευ. Βενιζέλο, ενώ κάλεσε τους βουλευτές να καταψηφίσουν τη συμφωνία και να αντιστοιχηθούν με το λαϊκό συναίσθημα.

«Είχαμε σήμερα μια αποκάλυψη η οποία βάζει ένα τέλος στα ατέλειωτα ψέματα. Μιλάω για την αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών που μιλά για τη συμφωνία και τις δυσμενείς μεταβολές στα εργασιακά», σχολίασε αρχικά ο κ. Παππάς και συνέχισε:

«Μιλάμε για μια συμφωνία η οποία εμπεριέχει και την παραίτηση της Ελλάδας, από την απαίτηση για κούρεμα του χρέους».

«Φαίνεται ότι η κυβέρνηση εδώ θα πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις, διότι αποκαλύφθηκε το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Σαμαρά. Το οποίο θα έχει και την απελευθέρωση των απολύσεων και την κατάργηση των τριετιών, απλά το κρατάνε για μετά τις εκλογές. Αυτό το πράγμα, εμείς δεν θα το αφήσουμε να περάσει», πρόσθεσε.

«Στο θέμα του γάλακτος αποτυπώνεται ανάγλυφα το ποια συμφέροντα μπορούν μόνο να εξυπηρετηθούν από αυτή την κυβέρνηση. Δυστυχώς οι συμφωνίες περιγράφουν μια Ελλάδα η οποία θα είναι διαρκώς σε ύφεση. Αν δεν υπάρξει μια ραγδαία πολιτική αλλαγή, ούτε σε 200 χρόνια δεν θα ανακάμψουμε», είπε ακόμα και σχολίασε:

«Καλούμε τους βουλευτές να αντιστοιχηθούν με το λαϊκό αίσθημα. Οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα, μπορούν, να σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις να και βρεθούν συντεταγμένοι αυτή τη φορά, με το λαϊκό αίτημα και όχι με τα μνημόνια. Εμείς θα καλωσορίσουμε αυτές τις διαφοροποιήσεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ