Παππάς για τους «11»: H διαφωνία που είχαμε ήταν το ζήτημα του μετασχηματισμού και η ευρύτητα της παράταξης

Ο πήχης των Ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Action 24.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ότι μπορεί να είναι συνομιλητής, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων. Είναι μια αναγκαία συμμαχία για την Ευρώπη. Δεν υπάρχει λόγος να μην κληθεί στους Ευρωσοσιαλιστές ο κ. Κασσελάκης», είπε ο κ. Παππάς και σημείωσε ότι δεν βλέπει κάποιο λόγο να μην θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στους Ευρωσοσιαλιστές.

«Θα επιδιώξουμε να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο στάτους που είχε τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Παππάς και υπογράμμισε ότι αυτό είναι η ουσία της αντιπαράθεσης που βλέπαμε να ξεδιπλώνεται στο εσωτερικό μας. Στενοχωριόμουν όταν έβλεπα να εργαλειοποιούνται δευτερεύοντα θέματα, για να δικαιολογείται μία αντιπαράθεση, η οποία είχε όμως μια βαθιά πολιτική διαφωνία στην ρίζα της. Και η διαφωνία που είχαμε ήταν το ζήτημα του μετασχηματισμού και η ευρύτητα της παράταξης.

Αυτό αποτυπώθηκε και στην εκλογή του προέδρου, αποτυπώθηκε και από 2022 που είχαμε τις μεγάλες διαφωνίες εντός του Συνεδρίου» είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ