Παππάς: Άλλαξαν τα πράγματα για τους “εκβιαστές των σαλονιών”

Για «εκβιαστές των σαλονιών» έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την Αξιολόγηση.

 «Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση του διαδικτύου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;» τόνισε ο κ. Παππάς.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές; Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τέτοια φαινόμενα. Όποιος θέλει να έχει διαφήμιση θα μπει στο Μητρώο, θα έχει εργασιακές σχέσεις και τότε θα μπορεί να χτυπά τη πόρτα για να την πάρει».

«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και οι εκβιαστές που νομίζουν ότι ζουν και κυκλοφορούν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα» κατέληξε ο κ. Παππάς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αλεξιάδης: Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα των εκβιαστών 

Η Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα: Τόσο πολύ φοβάστε;

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.