Παπούλιας: Να είναι το 2015 χρονιά εθνικής ανάτασης

Την ευχή να αποδειχθεί το 2015 χρονιά εθνικής ανάτασης εκφράζει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς τους Έλληνες ομογενείς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και δηλώνει αισιόδοξος ότι με τη βοήθειά τους θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Χάρη στην προσπάθεια αυτή, καθώς και με την πολύτιμη, όπως πάντοτε, δική σας συμβολή, σε πνεύμα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις μεγάλες επερχόμενες προκλήσεις και το 2015 θα αποδειχθεί μία χρονιά εθνικής ανάτασης», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι η χρονιά που πέρασε, ήταν ακόμη μία περίοδος σκληρής δοκιμασίας για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία, η οποία « …..υπερβαίνοντας τα όρια αντοχής της εξακολουθεί να προσπαθεί και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, για την επιστροφή της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».

Τέλος, ο κ. Παπούλιας τονίζει ότι η οργανωμένη παρουσία των ομογενών στις χώρες που ζουν συμβάλλει τα μέγιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, στην προώθηση των εθνικών δικαίων της Ελλάδας, καθώς και την ανάδειξη της παιδείας, του πολιτισμού και της ιστορικής διαδρομής.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.