Παπαθεοδώρου:Δεν ακυρώνεται η τρικομματική συμφωνία

Παπαθεοδώρου:Δεν ακυρώνεται η τρικομματική συμφωνία

 

Την εκτίμηση ότι οι επιμέρους απόψεις που καταγράφονται και ενδεχομένως αξιοποιούνται αναφορικά με το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη, δεν ακυρώνουν την τρικομματική συμφωνία της κυβέρνησης, εκφράζει ο Υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«Οι τυχόν επιμέρους απόψεις που καταγράφονται και ενδεχομένως αξιοποιούνται, δεν αλλάζουν και δεν ακυρώνουν την τρικομματική συμφωνία της Κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις, οι οποίες σήμερα διαμορφώνουν ένα νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη, μέσα από διαβούλευση και νόμιμες διαδικασίες. Γιατί πιστεύουμε, ότι το Σχέδιο Αθηνά έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση από τα τρία κόμματα της Κυβέρνησης», αναφέρει ο κ. Παπαθεοδώρου.

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή του ο Τομέας Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι «αντίθετα με ότι διαδίδεται δεν υιοθετήθηκαν οι προτάσεις του κόμματος αναφορικά με το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας και τονίζει ότι «ο ακαδημαϊκός χάρτης προήλθε μέσα στην προσθαφαίρεση ιδρυμάτων τμημάτων υπακούοντας σε λογικές μη ακαδημαϊκές».

Exit mobile version