Παπαθανάσης στον Realfm 97,8:Είναι καλύτερο το κλαρίνο στην καρέκλα παρά στη μονάδα εντατικής θεραπείας

Για τη νέα κανονικότητα λόγω κορονοϊού σε ότι αφορά πανηγύρια και συναυλίες αυτό το καλοκαίρι αναφέρθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον Realfm 97,8. “Ανοίγουμε με κάποιους κανόνες, όπως το ότι πάμε στα κομμωτήρια και οι εργαζόμενοι φορούν μάσκα και αυτό ασυνήθιστο ήταν. Έτσι θα πρέπει αυτό το καλοκαίρι, δεν θα είναι για πάντα, να ακούσουμε τους κανόνες για τον κορονοϊό ώστε να περάσουμε ωραία και να βγούμε στην απέναντι όχθη όταν τελειώσει αυτή η κρίση. Επομένως είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε, κλαρίνο στην καρέκλα” δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και στον Μάνο Νιφλή. “Είναι καλύτερο το κλαρίνο στην καρέκλα παρά στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε ένα νοσοκομείο” πρόσθεσε.

“Καταλαβαίνω το πρόβλημα με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά περάσαμε τριήμερα και Πάσχα κλεισμένοι στο σπίτι, ας κάνουμε λίγο υπομονή, νομίζω ότι πάμε πολύ καλά” σημείωσε.

Ερωτηθείς για το τι ισχύει με τους οίκους ανοχής απάντησε ότι “ανοίγουν και οι οίκοι στις 15 Ιουνίου. Τα υγειονομικά μέτρα θα ανακοινωθούν, τα επεξεργάζεται η επιτροπή και θα ανακοινωθούν και αυτά”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ