Παπαρήγα: Το πραγματικό νόημα της πρότασης δυσπιστίας είναι το εργατικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Το πραγματικό περιεχόμενο της πρότασης δυσπιστίας είναι το μεγάλο συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Σύνταγμα, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Το ΚΚΕ, υπογράμμισε η κυρία Παπαρήγα, καταγγέλλει και καταψηφίζει όχι μόνο την κυβερνητική πολιτική, αλλά συνολικά την πολιτική που στηρίζουν και εφαρμόζουν και τα άλλα αστικά κόμματα και είναι προς όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος της ζωής της εργατικής τάξης.

Η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι όλα τα αστικά κόμματα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην κάλπη των επόμενων εκλογών, ενώ η αντιπολίτευση που κάνουν μεταξύ τους είναι στη λογική της ηθικολογίας, της κλειδαρότρυπας και του star system, που επικεντρώνει στη διαχείριση των προβλημάτων και όχι στη στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας που είναι και η ουσία της πολιτικής τους.

Για τα προβλήματα από τα καιρικά φαινόμενα, είπε ότι είναι ένας πρόσθετος λόγος για τον λαό να παλέψει όχι για την εναλλαγή των κυβερνήσεων, αλλά για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ