Παπαγγελόπουλος: Ότι χρειαστεί να αλλάξει θα αλλάξει

Της Άννας Κανδύλη

Πλήθος νομοθετικών αλλαγών για τη δικαιοσύνη, προανήγγελλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τα τριάντα χρόνια της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδας.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος  “ότι χρειαστεί να αλλάξει θα αλλάξει”, ενώ πρόσθεσε ότι “όταν έρχεται το νέο το παλιό τελειώνει”.

Ο υπουργός μετέφερε στους εισαγγελείς χαιρετισμό του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι “σέβεται, τιμά και εγγυάται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”.

Στην εκδήλωση παρέστη η Πρόεδρος και Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί εκπρόσωποι των κομμάτων, εισαγγελείς και δικαστές όλων των βαθμίδων.

Για τον ρόλο των εισαγγελέων, τις προκλήσεις των καιρών και τη θεσμική τους προσφορά μίλησαν ο πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων, Κων Τζαβέλας, αλλά και ο τέως πρόεδρος της Ενώσεως, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Ειδική μνεία έγινε στον Πρώην πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων, Σωτήρη Μπάγια, που έχασε πρόωρα τη ζωή του για τον οποίο ο κ. Παπαγγελόπουλος απένειμε στην οικογένεια του τιμητική πλακέτα ενώ τιμή αποδόθηκε σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους της Ενώσεως Εισαγγελέων.

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Με τον Τσίπρα είχαμε συμφωνήσει να παραιτηθούμε εάν… – ΒΙΝΤΕΟ

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Τζιτζικώστας – Διαβάστε τη δήλωσή του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Παύλο Μπακογιάννη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ